Verslag Mediabad 7 – 18/11/08

Rustig. Dat wat was het vandaag, gewoon redelijk rustig. We hadden namelijk niet al te veel te doen. We begonnen met onze dagelijkse taken die helemaal niet veel tijd in beslag namen. Mede doordat het schrijven al wat in onze vingers zit en mede omdat we ons nu, voor de echte analyse, tot 1 domein; buitenlandse politiek mogen beperken. De inventarissen en informatiefiches waren dus in no time af. Toen was het al ongeveer tijd voor de gastsprekers waar we veel praktische informatie van verkregen hebben. Het was verrassend om te zien hoe zij zo gewoon overkwamen. Ik weet niet wat ik anders had moeten verwachten maar het was in ieder geval niet dat.

Dan kwam het zwaardere werk, onze taken voor de talen. Nadat we ontdekten dat we ons voor Frans aan het toegewezen domein moesten houden konden we de gevonden artikels weggooien. Al het harde werk van gisteren voor niets! Maar daar hebben we dan ook uit geleerd en ons bliksemsnel verdeelt over de aanwezige computers en laptops om de juiste artikels te vinden. Nadat we de voorbereiding voor Frans goed hadden afgerond begonnen we met Engels te bespreken. Iedereen had wat hij moest hebben, gelukkig. We konden dus direct aan de slag met het ineensteken van ons journaal van Engels.

Zo zaten we samen aan de tafel en spuiden we al onze ideeën voor de volgorde, aankleding, menselijke achtergronden (niet achter vragen) enzovoort. Uiteindelijk zijn we allemaal overeen gekomen en konden we blij en ietwat vroeger naar huis. Het enige dat ons nog rest is het inoefenen van de tekst en eventjes een kleine adempauze nemen, want het zwaarste komt nog!

Advertenties

1 Response to “Verslag Mediabad 7 – 18/11/08”


  1. 1 Stephanie november 26, 2008 om 2:41 pm

    go go zoetie
    echt goed.
    x steph.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Advertenties

%d bloggers liken dit: